Det er kanskje ikke så rart. Etter seks år som den skofikserte Carrie Bradshaw i serien Sex og Singelliv, har Sarah Jessica Parker (42) skadet knærne sine.

Et liv på hæler

Sarah har pint seg gjennom lange og smertefulle opptak på Sex og Singelliv-settet. Nå snakker hun ut om senskadene etter livet på høye hæler.

- Jeg pleide å spille mellom 18 til 20 timer hver dag på høye hæler. Jeg er totalt ødelagt i kroppen min etter å ha løpt rundt og danset på høye hæler. Knærne mine er ødelagt, forteller skuespilleren.
Ingen Cosmo-girl

I serien fråtser den partyglade Carrie Bradshaw i drinken Cosmopolitan. I nesten hver episode ser vi den søte rollefiguren sippe i elegante stettglass.

Men i virkeligheten er Sarah møkkalei den rosa drinken.

- Jeg har opplevd å få mange Cosmopolitans når jeg er på bar, men jeg tenker alltid: "Gud, hvis jeg bare kunne fått dette i en flaske så kunne jeg ha vasket mange ting hjemme".

Kanskje ikke så rart at Sarah Jessica Parker krever en klekkelig lønn for å spille inn den nye Sex og singelliv-filmen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!