Kate Moss

På tross av alle skandalene er Kate Moss den nest rikeste modellen i verden. (Foto: WireImage/All Over) © WireImage/All Over

Adriana Lima

Adriana Lima lever fett på 53 millioner i året. (WireImage/All Over) © WireImage/All Over

Alessandra Ambrosio

Det gjør også modellen Alessandra Ambrosio. © WireImage/All Over

At modeller kan tjene bra, det er vi alle klar over. Men finnes det ingen grenser?

Listetoppen

Den brasilianske skjønnheten Gisele Bundchen (26) topper listen over verdens rikeste modeller. Med en årsinntekt på 190 millioner kroner troner hun i teten, melder Forbes.com som står bak kåringen.

Gisele har lenge vært undertøysmerket Victoria's Secret ansikt utad, men den lukrative kontrakten går ut ved årsskiftet. Skjønnheten har garantert ikke problemer med å finne seg ny jobb, med tanke på at hun tidligere har jobbet for blant annet Apple, Dolce & Gabbana og Roberto Cavalli. Rike forretningsmodeller

På en god andreplass finner vi ingen ringere enn den nysingle supermodellen Kate Moss (33). Kate, som nylig lanserte en egen kleskolleksjon for kleskjeden Top Shop, har en årsinntekt på rundt 52 millioner kroner.

Heidi Klum (34) er frontfigur for Victoria's Secret, og kan slå i bordet med 46 millioner kroner i året.

Deretter følger Adriana Lima og Alessandra Ambrosio, også de modeller for Victoria's Secret. Begge koser seg med en inntekt på rundt 35 millioner kroner i året.

Lenger ned på lista finner vi Carolyn Murphy (29 millioner), Natalia Vodianova (26 millioner), Karolina Kurkova og Daria Werbowy (20 millioner), Gemma Ward (17 millioner), Liya Kebede (14 millioner), Hilary Rhoda og Shalom Harlow (11,5 millioner) og Doutzen Kroes og Jessica Stam (8,5 millioner).

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!