Kjekkasen over alle kjekkaser, han som er like fin i joggebukse som i dress, han som synes det er like stas å leke med barna i sandkassa, som å danse på elegante kjendisfester - synes du han er en helt vanlig kar?

Vanlig huleboer

Brad Pitt (43) forstår ikke hvorfor alle synes han er så deilig. I stedet insisterer han på at han ser ganske så alminnelig ut.

Nærmest ukentlig topper Brad diverse lister over de kjekkeste og lekreste i Hollywood. Likevel ser han ikke på seg selv som spesielt attraktiv, melder Teenhollywood.com.

- Når jeg ser meg selv i speilet, er det jeg ser ganske så alminnelig. Når jeg er trøtt går jeg som en huleboer, og jeg liker ikke humørsvingningene mine, uttaler en negativ Brad.

Hmm, hva med at du er en av verdens mest talentfulle skuespillere, gift med en av verdens vakreste kvinner - og ser ut som en supermodell?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!