Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (34) lever livets glade dager sammen med ektemannen Dean McDermott (40) og parets sønn Liam.

Homofil forening

På toppen av det hele ønsker Tori å hjelpe andre å finne den samme familielykken. Derfor har hun nå skaffet seg vigselsrett.

- Jeg er nå offisielt ordinert, skriver hun stolt på My Space-bloggen sin ifølge People.

Sist uke forente hun det homofile paret Tony og Dex i partnerskap, en opplevelse hun sent vil glemme.

- Dette er absolutt det skumleste øyeblikket i livet mitt, rett og slett fordi det var en så stor ære, og jeg ville ikke svikte dem, skriver hun.

Filosofen Tori

Den romantiske opplevelsen fikk Tori til å filosofere over kjærligheten og livet.

- Da jeg la Liam i sengen den kvelden fortalte jeg ham at han en dag kommer til å finne ekte kjærlighet. En kjærlighet som forener han og sjelevennen hans, skiver hun på bloggen.

Sammen med ektemannen er Tori aktuell på amerikanske TV-skjermer med realityserien «Tori & Dean Inn Love». I serien ser vi de to drive overnattingsstedet Chateau La Rue sammen, og det er på dette stedet Tori nå ønsker å vie ektepar.

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!