© WireImage/All Over

Kimberly Stewart er kanskje mest kjent for å være datteren til Rod Stewart. Nå vil hun stå på egne ben og har signert en kontrakt med undertøysmerket Ultimo. Det likte pappa imidlertid ikke.

Vel vitende

Kanskje har dette noe med at det samme undertøysmerket dumpet Rods kone Penny Lancaster til fordel for eks-kona Rachel Hunter?

Kimberly skal ha undertegnet den verdifulle kontrakten på rundt 1,2 millioner norske kroner i smug, melder svenske Aftonbladet.

Og hun visste godt hvordan faren vil reagere.

- Hun var vel vitende at Ultimo gjør faren hennes opprørt. Han kommer til å bli gal, uttaler en nær venn av Kimberly Stewart til The Sun. Må få egen kåk

Kimberly har tidligere uttalt at hun elsker å sprade rundt i bare undertøyet, men har ikke kunnet gjort det på en stund siden hun bor sammen med pappa Rod Stewart.

- Når jeg bor sammen med pappa kan jeg ikke bare gå rundt i huset med sexy undertøy. Det ville være ganske rart. Men det kan kanskje endre seg når jeg flytter inn i eget hus, sier Kimberly til britiske FHM.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!