Björk

Björk er også glad i designeren Juozas Statkevicius. © WireImage/All Over

Neste søndag skal kronprinsesse Mary og kronprins Frederik av Danmark døpe sin første datter. Toppdesigneren Juozas Statkevicius har fått i oppgave å sy Marys spesielle dåpsantrekk. Prislappen er på rundt 60 000 kroner.

Litausk designer

Motebevisste kronprinsesse Mary har aldri tidligere gått i klær fra den eksklusive designeren fra Litauen. Selv om alle trodde hun kom til å gi jobben til sine danske designervenner Britt Sisseck eller Julie Fagerholt, bekreftes det nå at Mary har skiftet beite.

- Ja, det er riktig at vi holder på å sy to sett til den danske kronprinsessen, og at hun skal bruke den ene i dåpen, bekrefter designerens manager, Zivile Mataciunaite, ifølge danske Ekstra Bladet.

Det var Marys stylist, Anja Camilla Alajd, som oppdaget den dyktige designeren.

Björks favoritt

Mary er ikke den første som kjøper klær av Statkevicius. Også den islandske sangeren Björk, kjent for sin spesielle og kreative stil, er en fast kunde.

Om Mary kommer til å være like spesiell i tøyet som Björk på den store dagen, er heller usikkert.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!