Mandag skrev vi om faren med å kjøre bil med feil type sko. Dersom du er av typen som nekter å komme ned på jorda, er løsningen her!

Trygg skomote

Bak oppfinnelsen Sheila's Driving Heel står det rosa forsikringsselskapet Sheila's Wheels som har spesialisert seg på kvinnelige sjåfører. Ifølge selskapet er Sheila Driving Heel en sko som skal gjøre kvinner tryggere bak rattet, uten at det går på bekostning av stilen. Her snakker vi glamour og trygghet i en og samme sko.

- Dette skodesignet gir kvinner som er opptatt av trygghet den beste kjøreskoen. De får en flat, trygg sko når de kjører, og en moteriktig stiletthæl når de går ut av bilen, uttaler talsmann for Sheila's Wheels Jacky Brown. Avtakbar

Designet er enkelt og smart. Ved hjelp av en knapp, skyver du hælen inn i sålen, slik at skoen blir helt flat. Når du vil opp i høyden igjen er det bare å trykke hælen ut.

Ikke bare er det farlig å kjøre i trafikken med høye hæler, du øker også sjansen for å ødelegge hælen din. To gode grunner til å bruke egne kjøresko på veien, eller få tak i denne smarte oppfinnelsen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!