Katherine Heigl

© WireImage/All Over

Jobber du innen helsevesenet er sjansen stor for at du er møkka lei den kjedelige, hvite eller grønne drakten du må vasse rundt i hver dag. Det har også skuespiller Katherine Heigl blitt, etter å ha spilt rollen som Izzie i Grey's Anatomy.

Personlighet og stil

Katherine Heigl har som mange andre kjendiser bestemt seg for å bruke statusen sin til å selge klær. Men istedenfor å designe vanlige moteklær, begrenser hun klesdesignet til sykehusantrekk.

Katherine håper den nye helsekolleksjonen som lanseres til høsten, skal gjøre hardtarbeidende kvinners arbeidsdag litt lettere.

- Jeg vet at det ofte er en utakknemlig jobb. Jeg ville designe en kolleksjon som tillater kvinner å vise litt personlighet og stil på jobb. Når man føler seg fin så får man bedre selvtillit og blir mer motivert, sier Katherine ifølge svenske Modette.

Spriter opp med farger

Den smarte skuespilleren har slått seg sammen med helseklær-spesialisten Peaches Uniform.

- Katherine Heigl-kolleksjonen tilfører et nytt nivå av stil til helsearbeidere som setter like stor pris på å se bra ut som å jobbe, informerer Peaches Uniform.

Mens Peaches Uniform til nå har holdt seg til standardiserte yrkesklær, har Katherine påvirket dem i en ny retning. Den nye kolleksjonen kommer nemlig i flere morsomme farger, med søte og moteriktige detaljer.

Peaches Uniform forsikrer at kolleksjonen også er arbeidsvennlig. Draktene skal være av god kvalitet, og er enkle nok til å gli elegant inn blant mer tradisjonelle sykehusantrekk.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!