Paris Hilton

© WireImage/All Over

Paris Hilton (26) likte ikke den oransje fengselsdrakten hun fikk utdelt da hun ankom fengselet i går. Hun rakk såvidt å få den over hodet før hun rev den av.

Originalen

Dermed er det duket for kjempesalg på eBay, melder MSNBC.

- Dette er den originale fengselsdressen til Paris Hilton. Ikke gå glipp av denne unike muligheten, lokker selgeren av drakten.

Paris fikk utdelt en annen kortermet oransje fengselsdrakt, som antakelig passet bedre i formen.

Mønsterelev

Foruten motemissen går fengselsoppholdet som smurt for Paris - sålangt. Hun har allerede fått gode skussmål fra de ansatte, som kaller henne «en mønsterelev», takknemmlig og høflig.

Nettstedet TMZ rapporterer om at Paris fortsatt har på seg søndagens sminke, og at fengselet har gjort et unntak (selvfølgelig!) og latt henne beholde det lange, blonde falske håret.

Paris Hilton skal ikke ha grått, bare vært veldig stille. Hun har ennå ikke møtt de andre innsatte foruten sin cellekamerat. Hotellarvingens advokat, Richard Hutton, sier til People.com at Paris bruker tiden i fengselet til å «reflektere over livet».

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!