Jennifer Lopez og Marc Anthony Foto: WireImage/All Over Press

Under moteuka i Miami, som pågår nå, er Jennifer Lopez' klær et av høydepunktene der andre store designere glimrer med sitt fravær. Popstjernen var selv heller ikke tilstede under visningen, ettersom hun for tiden er med kjæresten Marc Anthony på hans Europa-turné.

Sporty snittJennifer Lopez hadde to kolleksjoner å vise frem i Miami: Merket JLO, som hovedsakelig er fritidsklær med sporty snitt, og det litt dyrere merket Sweetface.

JLO-klærne ble vist frem i Miami på torsdag, og kolleksjonen viste seg å være temmelig lik klærne vi ser i musikkvideoene til Jennifer Lopez. På catwalken gikk modellene i glam-grilldresser i velur, sterke farger, sexy hotpants og kjoler med halterneck-topp.

Sweetface-klærne ble vist frem lørdag kveld i Miami, og var som ventet en mer klassisk kolleksjon fra Jennifer Lopez' designere. Der JLO-kolleksjonen sprudlet med mange forskjellig farger og mye glam, var Sweetface-klærne mer avdempet og gikk utelukkende i sort og hvitt.

Stor drøm i oppfyllelseDe siste fem årene har Jennifer Lopez spedd på karrieren som skuespiller og popstjerne med å fronte sin helt egen kolleksjon sportstøy. Hun lanserte det sporty merket JLO i 2001, og følte da at en stor drøm hadde gått i oppfyllelse.

- Jeg har alltid hatt stor respekt for moteikoner og deres innvirkning på samfunnet. Nå jobber jeg med en visjon om å skape en merkevare som integreres i alle aspekter ved livet mitt, sier Jennifer Lopez.

I april 2001 slo Jennifer Lopez seg sammen med Tommy Hilfigers bror, Andy, og dannet selskapet Sweetface Fashion Company. Under denne paraplyen har de to skapt en komplett livsstilsmerkevare med produkter som parfyme, vesker, hansker, klær, undertøy, klokker og sko.

PS! Ble du fysen på noen av plaggene fra JLO? Nettbutikken til klesmerket sender også klær til utenlandske kunder. Sjekk ut lenken til høyre for å finne butikken på nett!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!