Tre viner utmerker seg denne gangen, og alle tre passer til forskjellig type mat. Art of Taste forteller deg hvordan du best kombinerer årets pappviner med mat!

 

Best i test

Lindemans Bin 45 Cabernet Sauvignon 2007, kr. 395, scoret aller best i testen. Denne vinen er slank, syrlig og saftig og utmerket seg spesielt.

Den er anvendelig og god som drikkevin alene, eller som tilbehør til matretter som pasta, pizza og kylling. En skikkelig allround vin!

Styr unna

Denne vinen bør du absolutt styre unna, bruk heller pengene på noe annet godt til påske!

Amigo, 3 liter, kr 229,90, (Spania)

Mørkerød på farve med liten blåaktig kant. Uren duft av mørke bær og vanilje. Bløte tanniner, lite fylde og middels syre. Anonym, forsvinnende frukt.

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!