=

July 1, 2011 - New York, New York, U.S. - Singer BEYONCE KNOWLES performs a free concert on the TV show 'Good Morning America' in Rumsey Playfield, Central Park. (Credit Image: © Nancy Kaszerman/ZUMAPRESS.com)=

Beyoncé har gått får to ulike pastell-farger. Finn din favorittkombinasjon og topp antrekket ditt. © Foto:Stella

Nylig opptrådte Beyoncé i Central Park for Good Morning America. Divaen var iført en avslørende, knallgul, heklet kjole.

Kjolen i seg selv er en vågal variant for oss dødlige, men er et av de minst oppsiktsvekkende sceneantrekkene vi har sette henne i nylig.

Den motebevisste artisten hadde, tross minimalt med tilbehør, tatt seg tid til en fiffig manikyr, hvor hun kombinerte to ulike farger på neglelakken.

Det lille ekstra

Vi har sett dette blitt gjort før, men nå ser det altså ut til at det lille knepet har kommet for å bli denne sommeren også.

Å kombinere to ulike farger kan gi deg det lille ekstra i et nøytralt antrekk eller bli prikken over i'en med en fargerik look, slik Beyoncé har her.

Årets lakker

YSL er et av merkene, som har lagt opp til å kombinere ulike farger med sin Colour Nail Polish Duo- kolleksjon. Lakkene kommer i fire tvillingsett der du får med deg to neglelakker i en pakke.

De har en spesialformet pensel med skrå tupp som gjør de enklere å leke seg med. Dette lar seg også gjøre med neglelakker fra rimeligere produsenter. Det enkleste er da å droppe den franske manikyren, og kun lakke en eller to negler i en annen farge.

Les mer:

Slik legger du neglelakk

Slik tørker neglelakken raskere

Slik holder neglekakken lengre

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!