Kjoler til hverdags

10 rimelige kjoler

Knallfine kjoler til under 800 kr.

KJOLER: Fine kjoler til hverdags. Og så billige også da!

KJOLER: Fine kjoler til hverdags. Og så billige også da! Foto: Foto: Produsentene

Publisert Oppdatert

Januar er ikke måneden for de største innkjøpene, men det betyr ikke at kjøpelysten er med på notene. For deg som liker det feminine og er glad i kjoler, har vi samlet et knippe godbiter til deg - og alle kjolene koster under 1000-lappen.

- En rimelig og god huskeregel er at de fleste kjoler raskt kan dresses opp eller ned ved hjelp av tilbehør. En grov kardigan og tykke strømper vil raskt gjøre kjolen mer hverdagslig, mens et par høye hæler og et stort smykke gjør deg klar for fest, sier Alt for damenes moteansvarlig,stylist Vibeke Stiansen.

Synes du det er slitsomt å gå med høye hæler i snø og på speilglatteveier? Da er dette et godt tips å skrive bak øret. La hælene ligge på jobb, og bruk de fornuftige og varme skoene til og fra arbeid. På den måten ser du alltid superlekker ut, når du skal - uten at du trenger å ofre helsa for den rette looken.

Lette og ledige kjoler

- Det finnes ikke noe bedre til hverdags, enn å ta på seg en lett og ledig kjole. Kult og avslappet, og du blir hverdagsfin på et blunk. En grå mandag, blir med ett mye morsommere når du hopper inn i en kjole. Har du en kjole med litt vidde, kan du med fordel bruke et belte for å få litt fasong, ellers funker det også fint om du foretrekker å la kjolen henge løst og ledig, sier Vibeke.

Trenger du litt inspirasjon? Her får du vinterens seks heteste trender, og hvordan du kan få stilen.

RIMELIGE KJOLER: 1. Gul og kul med denne kjolen fra Miss Selfridge, kr 450. 2. Lekker sak som er like kul til fest som hverdag. Fra St. Tropez, kr 499. 3. Løst, ledig og skinnende sort fra Lindex, kr 699.

RIMELIGE KJOLER: 1. Gul og kul med denne kjolen fra Miss Selfridge, kr 450. 2. Lekker sak som er like kul til fest som hverdag. Fra St. Tropez, kr 499. 3. Løst, ledig og skinnende sort fra Lindex, kr 699. Foto: FOTO: Produsentene

Kjoler med mønster

Print er en av sesongens hotteste trender. Blomster er fortsatt hot og nå mer enn noen gang, så her er det bare å finne frem din indre blomsterpike. Er du ikke vill etter blomster, er grafiske og etniske mønster også store trender. Denne sesongen kan du med andre ord boltre deg i mønsterhyllen - og vær gjerne tøff i trynet når du skal velge farger. Det er snart vår og vi trenger litt farge for å få gløden tilbake.

Mønstrete klær kan være kinkig å style, men Alt for damenes moteansvarlig har tips til hvordan du unngår å gå i mønsterfella.

- Når du skal finne mønsteret som passer til deg, kan du egentlig gå ut i fra størrelsen. Er du liten og petit er det sikrest å gå for små mønster, er du høy eller litt romslig tåler du større mønster.

- Har du en mønstrete topp, kan det være en fordel å velge en roligere underdel, enten det er bukser eller skjørt, råder Vibeke.

Nøytrale kjoler

RIMELIGE KJOLER: 4. Blomstrende lykke fra H&M, kr 699. 5. Orientalskinspirert kjole fra Mango, kr 499. Grått og grafisk fra Oasis, kr 650.

RIMELIGE KJOLER: 4. Blomstrende lykke fra H&M, kr 699. 5. Orientalskinspirert kjole fra Mango, kr 499. Grått og grafisk fra Oasis, kr 650. Foto: FOTO: Produsentene

Dette er den optimale kjolen å style opp eller ned. Her kan du enkelt styre stilen ved hjelp av friskt tilbehør. Store statementsmykker kommer helt til sin rett sammen med en nøytral kjole.

La deg friste av store øredobber, eller piff opp med en fargerik veske, kule sko eller et par knæsje strømpebukser. Ønsker du en hold-in strømpebukse som gir rumpa ekstra løft, bør du ta en titt på vår store strømpebuksetest!

En nøytral kjole kan du alltid trekke frem fra skapet, så her er det bare å finne din favoritt.

- Investerer du i en kjole med et klassisk snitt og god kvalitet, har du et plagg du alltid vil være fornøyd med og føle deg vel i, avslutter stylisten.

Les også:

Klærne som tar av noen år på alderen din

RIMELIGE KJOLER: 7. Enkel og stilig eleganse fra Ellos, kr 399. 8. Sort og sikker med v-hals fra Esprit, kr 699. Klassisk snitt fra MQ, kr 699. 10. Draperinger og frynser fra InWear, kr 799.

RIMELIGE KJOLER: 7. Enkel og stilig eleganse fra Ellos, kr 399. 8. Sort og sikker med v-hals fra Esprit, kr 699. Klassisk snitt fra MQ, kr 699. 10. Draperinger og frynser fra InWear, kr 799. Foto: FOTO: Produsentene

Bli kvitt pigmentflekkene

Kvinnene vi beundrer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning