Annonse

Kort sagt:

+ Lindrer såre lepper

+ Leppene føles fuktet og mykere

+ Trenger ikke påføre ofte

+ Inneholder vitamin E (solbeskyttende)


- Inneholder mye mineralolje

- Nesten ingen pleiende ingredienser

- Litt for sterk lukt

- Inneholder ingredienser som kan irritere huden

Påføring:

Mentholatum har en god, nesten salvaeaktig konsistens som føles behagelig på leppene.

Resultat:

Som navnet sier har denne leppepomaden en kjølende og lindrende effekt på såre lepper, på grunn av mentolen. Leppepomaden fukter leppene og i løpet av dagen føles de myke, glatte og gjennomfuktet. Fuktigheten varer også lenge, og det er ikke nødvendig å smøre mange ganger.

Lukt og smak:

Selv om mentol-lukten virker oppfriskende, og har en god effekt på tette neser, kan den veldig sterke lukten på Mentholatum bli litt mye i lengden for noen. Et lite minus for dette.

Ingredienser:

Mentholatum har mineraloljer som de tre øverste ingrediensene på ingredienslisten. Finner vitamin E, som også virker solbeskyttende som eneste pleiende og nærende ingrediens. Den inneholder også ingredienser som kan irritere huden.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Relevante saker

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre.

Vi setter stor pris på kommentarer og inspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Stina Birkeland er Årets gründer

Vinneren av Årets kvinnelige gründertalent

Stina er historien om en ambisiøs kokkelærling som våget å tenke stort og nå beveger seg langt utenfor komfortsonen. Takket være henne kommer snart en app som lar deg bestille papirløse konsertbilletter direkte på mobilen.

CC-cream

Mirakelkremen alle snakker om

Akkurat idet vi begynte å venne oss til BB-creamen, kom en krem med to nye bokstaver i hyllene - nemlig CC-creamen. Hva gjør den egentlig?