Ukemeny med oppskrifter

Meny for miniuka

Her er maten som redder uka.

Publisert Oppdatert

Denne uka begynner jo på en onsdag. Tenk om det alltid var slik!

 

Onsdag: Grønn hverdag

Det er deilig å slippe å bruke mye tid en dag som denne. Så, vi disker opp med enkel pesto.

Om du trenger mat kan du gjerne steke litt fisk til. Det hender det at jeg gjør. Eller bare bruker litt røkt fisk. Enda kjappere.

 

Torsdag: Ikke så farlig med suppe

Tomatsuppe blir hakket bedre om den serveres med gratinerte osteskiver. I oppskriften, fra Marit aka Fru Timian, står at du skal sette skålene inn i ovnen. Det kan fort bli litt masete. Jeg liker heller å lage brødet ved siden av og så bare legge det forsiktig i suppeskålen, eller like gjerne spise det ved siden av.

 

Fredag: Bord dekk deg!

Se for et bord med masse småsnacks. Oliven, nøtter, litt ost, skinke, godt brød og litt aioli, for eksempel.

Dette er for det meste ting du bare setter på bordet. Så, dermed kan gjøre deg litt flid med denne gode, men særdeles enkle krabbe- og agurksalaten.

I oppskriften fra Clotilde står det hermetisk krabbe, men jeg liker å kjøpe ferskt, kokt krabbekjøtt.

 

Lørdag: Indisk er best med brød

Jeg elsker indisk mat. Og det blir bare enda bedre når den spises med nanbrød. Det synes i alle fall jeg! Her finner du den oppskriften.

 

Søndag: Chill med chimichanga

Chimichanga er suverent! Det er kyllingkjøtt (gjerne om du har noe til overs) som brukes.

Her er en video som får deg til å lage den, kanskje.

Chimichanga til alle!

Kos deg med maten!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag