UKEMENY

Mat du spiser denne uka

Oppskriftene som gjør livet enklere.

Publisert Oppdatert

En ny matuke er allerede i gang. Det gjelder å legge en plan. Her er mitt forslag:

Mandag: Pasta med spinat og feta

Vi begynner med den enkleste retten, som vanlig. Stek bacon sprøtt og ha i masse frisk spinat og bland inn fetaost. Nå har du en knallenkel og kul "pastasaus".

Tirsdag: Fiskesuppe

Denne fiskesuppe henter fram det beste fra både blåskjell og laks. Om du vil ha litt mer grønt i, er denne et fint alternativ.

Onsdag: Kjøttdeig og makaroni

Macaroni 'n cheese er studentmaten sin. Dette er varianten for alle med fast inntekt - med kjøttdeig.

Torsdag: Torsk

Det er Geir Skeies oppskrift som jeg henter fram fra vårt rikholdige arkiv. Her får torsken følge av gresskar som er en artig kombinasjon nå på høsten.

Fredag: Pizza

Tynn og italiensk - det liker vi. I alle fall når det kommer til pizza. Denne er klassisk med oregano, tomat, spekeskinke og mozzarella.

Lørdag: Quesadilla

Vi skal til Sør-Amerika! Og de gode nyhetene er at reisen slett ikke tar lang tid eller er spesielt komplisert. Dette blir veldig godt fordi brødene blir så sprø når de stekes i stekepanna.

Søndag: Lammegryte

Vi avslutter denne matuka med en skikkelig, god og varmende lammegryte.

 

Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook.

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her.

Instagram: #klikkmat

 

Les også:

Blomkålsuppa alle elsker

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

Eplekaka du må bake i høst

Vår største pizzatest noensinne

Her kan du søke blant 5000 oppskrifter!

Panopticon

Pasta med bacon, spinat og feta

Rask pasta? Du har funnet den...

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

600 g Pasta, fersk

4 ss Fetaost

400 g Spinat, frisk

4 stk Tomater

3 ss Smør

2 stk Sitronbåter

1 fedd Hvitløk

4 skiver Bacon

2 ss Valnøtter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning