Test av frossen fisk

Den billigste er best i test!

Vi har smakt oss forbi emballasjen og ble kraftig overrasket da vi testet fryst torsk.

Sist oppdatert

Om testen:

Alle produktene ble smakt blindt (testpanelet visste ikke hva de fikk servert). I testpanelet satt Morten Leiren og Jan Mårtensson. De er begge kokker og jobber til daglig hos Fjelberg Fisk & Vilt. Leiren har gått i lære på Grand Hotell og har jobbet på flere av Oslos bedre restauranter. Mårtensson har tidligere vært kjøkkensjef på Stortorvet Gjestgiveri.

Alle fiskestykkene ble trukket i lettsaltet, kokt vann, i den trekketiden som ble anbefalt på pakningen. Fiskestykkene ble servert uten tilbehør.

Produktene er vurdert etter en skala fra en til seks, der seks er best. Pris er ikke med i vurderingen.

Denne saken ble første gang publisert 19/05 2015, og sist oppdatert 29/06 2017.

Les også