Wraps med feta

Wrap er enkel og lettvint mat og passer godt på en mandag.

WRAP: Denne oppskriften er fullspekket med gode grønnsaker. Foto: Fotograf  Eva Brænd/Eva Brænd
WRAP: Denne oppskriften er fullspekket med gode grønnsaker. Foto: Fotograf Eva Brænd/Eva Brænd Foto: Foto: Eva Brænd, Opplysningskontoret for meieriprodukter
Sist oppdatert

Wraps med feta

4 personer

2 stk. aubergine

4 stk. klase tomat

1 bunt vårløk

3 båt hvitløk

½ dl ekstra virgin olivenolje

1 ss hvitvinseddik

3 ss frisk basilikum

3 ss frisk timian

nykvernet salt og pepper

100 g fetaost

4 stk. hvetetortilla

Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver, ca 1 cm tykke.

Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.

Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn.

Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.

Varm tortillas etter anvisningen på pakken.

Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.

Tips: Pakk de inn i aluminiumsfolie og server de lune på piknik.

Denne saken ble første gang publisert 09/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også