Test av kjøttdeig

Slaktern Kjøttdeig

Stort svinn, og dårlig kjøttsortering.

test,kjøttdeig

test,kjøttdeig Foto: Øivind Lie

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Stort svinn og kjøttdeigen er tørr. Vi kjente bruskbiter som skyldes dårlig kjøttsortering. Smakløs manglet den gode kjøttsmaken.

Fakta:

94% norsk storfekjøtt.

Tilsatt vann og 1% salt.

Maks 14% fett.

Pakkestørelse: 400g.

Bindevev maks 17%.

Restvekt etter steking: 71g.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 82,25

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag