Dagens middagstips:
Tacokjøttboller med grønnsaksmos
Alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette veldig rask middag!
4 personer
800 g kjøttdeig av svin
1 pose tacokrydder
2 ss margarin eller olje til steking
6 dl vann
2 ss margarin
1 ts salt
4 dl melk eller vann
2 pose potetmospulver
1 pk. frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)
1 glass salsa
1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
2. Kok opp vann med salt og margarin. Ha i den frosne grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det stå å svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.
Serveres med salsa.
Denne saken ble første gang publisert 24/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.