Dagens middagstips:

Tacokjøttboller med grønnsaksmos

Alle liker tacokjøttboller! Med potetmos og grønnsaker i ett blir dette veldig rask middag!

DAGENS MIDDAG: Tacokjøttboller med grønnsaksmos Foto: Opplysningskotoret for kjøtt/Mari Svenningsen
DAGENS MIDDAG: Tacokjøttboller med grønnsaksmos Foto: Opplysningskotoret for kjøtt/Mari Svenningsen
Sist oppdatert

4 personer

800 g kjøttdeig av svin

1 pose tacokrydder

2 ss margarin eller olje til steking

6 dl vann

2 ss margarin

1 ts salt

4 dl melk eller vann

2 pose potetmospulver

1 pk. frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)

1 glass salsa

1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

2. Kok opp vann med salt og margarin. Ha i den frosne grønnsaksblandingen og la det koke opp igjen. Ta kjelen til side og hell i melk/vann (avhengig av hva det står på potetmosposen). Dryss i potetmospulveret og la det stå å svelle i ca. 5 minutter. Rør det luftig.

Serveres med salsa.

Denne saken ble første gang publisert 24/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også