Supper

Tre digge supper

Høst og vinter er tid for supper. Bak gjerne brødpinner til.

GULASJSUPPE: Lyst på vegetarmat i kveld? Prøv denne supre suppa.

GULASJSUPPE: Lyst på vegetarmat i kveld? Prøv denne supre suppa. Foto: Foto: Linnea Press

Publisert Oppdatert

Alle årstider har sin sjarm. Når høsten kommer kan vi kose oss innendørs i stedet, med deilige supper, nybakte brød og levende lys.

Kremet sellerisuppe med eple- og baconspyd

Vil du forgylle hverdagssuppen kan du putte på et lekkert spyd med bacon og epler. Nam!

Fiskesuppe med fennikel og safran

En lekker fiskesuppe er alltid like populær og man kan nesten ikke få for mange oppskrifter på slike. Denne er i tillegg veldig enkel å lage.

Vegetarisk gulasjsuppe

Denne klassikeren er her gjort om til en vegetarisk variant, men vi tror faktisk ikke at den mest ihuga kjøttelsker merker at kjøttdeigen mangl her. Med Quorn i suppa kan de fleste la seg lure. Test den ut!

Urtepinner med fetaost

Nybakt brød til suppen er ren luksus! Med fetaost og ferske urter i brødet trenger man hverken smør eller pålegg. Server brødene nystekte eller frys dem ned og varm dem opp ved senere servering.

Les også.

Sju gode høstmiddager

Suppa som redder hele nabolaget

Stor test av kjøttdeig - sjekk hvem som er best

Søk i 4000 oppskrifter her

Linnea Press

Fiskesuppe med fennikel og safran

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

0.5 kg Blåskjell

400 g Laksefilet

1 stk Purreløk

2 ss Hvetemel

8 dl Vann

2 dl Hvitvin

2 dl Kremfløte

4 ss Hummer

1 ts Fennikelfrø

0.5 g Safran

2 stk Hvitløksfedd

1 ts Sambal oelek

1 stk Sitron, revet skall

1 bokser Krepsehaler

1 dl Dill

Linnea Press

Sellerisuppe

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

300 g Poteter

300 g Sellerirot

1 stk Løk

5 dl Vann

3 ss Grønnsaksbuljong

2.5 dl Matfløte

Flaksalt

Pepper hvit

Gressløk hakket

1 pk Bacon

2 stk Eple

Linnea press

Vegetarisk gulasjsuppe

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

300 g Farse

1 stk Løk

2 stk Hvitløksfedd

1 stk Paprika, rød

3 stk Poteter

Smør

2 ts Paprikapulver

1 ts Oregano

1 ts Spisskum, malt

2 ss Tomatpuré

1 bokser Tomater

1.2 l Vann

3 stk Grønnsaksbuljong

Flaksalt

Pepper

Persille

Crème fraîche

Linnea Press

Urtepinner med fetaost

Se hele oppskriften

Ingredienser:

50 g Gjær

4 dl Urter, friske

5 dl Vann

3 ss Olivenolje

2 ts Salt

2 ss Honning, flytende

3 dl Spelt

1 l Speltmel, siktet

170 g Fetaost

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag