Superask iskake

Superrask iskake

Iskaken inneholder matyoghurt som gjør den ekstra syrlig og frisk.

ISKAKE: En kjølende iskake med bærpuré, sommerlig og frisk.

ISKAKE: En kjølende iskake med bærpuré, sommerlig og frisk. Foto: Foto: Alf Børjesson/melk.no

Publisert Oppdatert

Iskake smaker godt hele året, men aller best er det jo egentlig om sommeren. Ukens kake er en iskake som er rask å lage og litt annerledes enn de fleste andre iskaker.

Bunn av havrekjeks er med. Men takket være matyoghurt, blandet med fløte, er kaken ekstra frisk. På toppen av kaken er det et lag med sorbet-lignende bærpuré laget av valgfri type bær.

Oppskrift på superrask iskake

Alf Børjesson

Superrask iskake

Enkel, frisk og deilig iskake. Kan lages god tid i forveien.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

2 dl Kremfløte

4 ss Melis

3 dl Matyoghurt

150 g Havrekjeks

2 ts Kanel, malt

3 ss Smør, smeltet

1 l Jordbær

5 ss Sukker

2 ss Appelsinjuice

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag