Oppskrift på ovnsbakt torsk

Slik baker Hellstrøm torsk

Se hvordan sjefen gjør det.

LAPPLØS: Mesterkokk Eyvind Hellstrøm har mistet førerkortet.

LAPPLØS: Mesterkokk Eyvind Hellstrøm har mistet førerkortet. Foto: Foto: TV3

Publisert Oppdatert

i kveld besøker Eyvind Hellstrøm Neelam og Haider. De er leger, jobber mye og tyr til enkle løsninger i matveien.

Hellstrøm viser dem hvordan det er raskere å lage mat enn å bestille pizza. Og han gjør blandt annet på denne måten som du ser i videoen nedenfor. Mer får du se i kveld på TV3 klokken 20.00.



Ovnsbakt Torsk

Ca.700gr torskefilet

1 brokkoli

1 squash

2 rødløk

4 fedd hvitløk

Sherry tomater

0livenolje

Salt og pepper

Del squash, brokkoli og løk i passende biter. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd. Stek grønnsakene til de er gylne og myke. Smak til med salt og pepper.

Hell grønnsakene og sherrytomater over i en ildfast form. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. Krydre med salt og pepper og hell over olivenolje.

Stekes ved 200grader i cirka 5 minutter.

(Over 15.000 følger Sjuve på Facebook og får svar på alt de lurer på om mat)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

De deiligste eplekakene

Pannekaker med ny topp

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag