SALTBAKT LYR MED SOPPSALSA

Saltbakt lyr med soppsalsa

Saltbakt lyr med soppsalsa Foto: FOTO CHRISTIAN BRUN

Publisert Oppdatert

Bruk benfrie biter med lyr eller hyse. Behold skinnet på. Dekk den til med havsalt på skinnet,

og bak den på et fat som tåler varme i ovnen på 200 °C til den er ferdig. Det tar ca 10 minutter. Dra av skinnet og saltet og legg en skje med salsa oppå.

Soppsalsa

100 g finhakket flatpersille

2 dl frisk olivenolje

2 kokte egg

2 ss rødvinseddik

1 ss dijon sennep

100 g stekt skogsopp i biter

50 g loff i terninger

grov, sort pepper og salt

Kutt alt opp i biter og bland det sammen. Smak til etter en time og la det trekke videre. Denne

salsaen er holdbar i ca 2 dager på kjøkkenbenken under plast. Settes den kaldt, blir den for tykk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning