Kremet og godt

Pasta med kylling

Hvorfor ikke lage en pastarett med kylling og litt chili?

Pasta med kylling er raskt og enkelt å lage!

Pasta med kylling er raskt og enkelt å lage! Foto: Foto: istock

Publisert Oppdatert
Chili setter en ekstra spiss på maten, men husk å fjerne frøene før du putter den i maten.

Chili setter en ekstra spiss på maten, men husk å fjerne frøene før du putter den i maten. Foto: Foto: istock

Pasta med kylling i kremet chilisaus

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g strimlet kyllingkjøtt, eller en filét per porsjon

2 stk løk

2 fd hvitløk

3 ss olivenolje

1,50 stk paprika

0,50 stk rød chili (kan sløyfes)

1 ss chilisaus

2 dl crème fraîche, ev litt melk hvis sausen blir for tykk

Pasta

Salt

Pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank.

3. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og evt. fin hakket chili.

4. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge.

5. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min.

6. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk.

7. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat.

Velbekomme!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag