Oppskrift på vafler

Landets beste vaffeltips

Norges beste vaffeltips er simpelthen genialt.

VAFFEL: Vafler er godt! Vi har funnet den endelige vaffeloppskriften.

VAFFEL: Vafler er godt! Vi har funnet den endelige vaffeloppskriften. Foto: Foto: Erik Hannemann

Publisert Oppdatert

Vi takker for alle innsendte tips! Her er det noe for enhver vaffelentusiast.

Vinneren er...

Det aller beste tipset fikk vi i fra Heidi. Og tipset er som geniale tips flest, veldig enkle:

"Hvis man skiller eggeplommene fra hviten, og pisker hviten stiv, og har den til slutt i vaffelrøra, blir vaflene veldig sprø."

Grunnen til at dette er så lurt er at Heidi har rett. Hun har rett i at vaflene blir mye sprøere.

Lurer du på hvordan du pisker egg hvite? Se video med nøyaktige instruksjoner her!

 

Dette fatet er på vei til Heidi. Takk for tipset!

Dette fatet er på vei til Heidi. Takk for tipset! Foto: Foto: Hadeland Glassverk

Heidi får tilsendt det lekre kakefatet i posten.

Mange, gode tips

Det var mange andre gode tips også. Særlig var tipset fra Gunhild verdt å merke seg...

 

Med dette er altså vaffelkonkurransen over. Gratulerer Heidi!

Da gjelder å huske å piske hvittene når du bruker den "perfekte" oppskriften nedenfor!

Erik Hannemann

Den perfekte vaffeloppskriften

Du trenger ikke lete lenger. Her er den perfekte vaffeloppskriften. Vafler blir aldri det samme igjen etter at du har smakt disse. Oppskriften holder til 10-12 plater.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

2 stk Egg

1.5 dl Sukker

3 dl Kulturmelk, skummet

3.5 dl Helmelk

350 g Hvetemel

1 ts Bakepulver

1 ts Natron

1 ts Vaniljesukker

1 ts Kardemomme

150 g Smør, smeltet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning