Oppskrift på tilbehør til ribbe

Hellstrøms ribbetilbehør

Ribben blir ikke helt det samme uten.

Publisert Oppdatert

Se også vår oppskrift på ribbe med sprø svor

Vi tok turen til Bagatelle for å se hva Eyvind Hellstrøm serverer til ribba. Det viste seg å være litt av hvert.

Hellstrøm disker opp med grønnkål, rødkål, stekte epler, løk og 40-50 poteter. Sjekk ut videoen!

Les og se video:

Hellstrøm lager ribbe

Slik velger du riktig slips

Les også:

Alt om ribbe

De beste akevittene

De beste konjakkene

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

Erik Hannemann

Hellstrøms tilbehør til ribbe

Her er mesterkokk Eyvind Hellstrøms tilbehør til juleribbe. Husk at du kan bruke det klarede smøret flere ganger. Om du begynner med potetene, så kan du bruke smøret til kål, løk og epler.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 stk Grønnkål

4 stk Sjalottløk

4 stk Bacon

2 stk Eple

40 stk Poteter

250 g Smør

Salt og pepper

1 ss Smør

12 stk Løk

150 g Smør, klaret

2 stk Eple

150 g Smør, klaret

1 stk Rødkål

3 stk Sjalottløk

1 ss Honning

10 stk Fiken

2 ss Sherryeddik

Olje

4 ss Solbær

1 dl Solbærsaft

Salt og pepper

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag