Oppskrift på supergode pizzasnurrer

Supergode pizzasnurrer

Det er ikke mye som slår smaken av en nystekt og duftende pizzasnurr!

OPPSKRIFT PÅ PIZZABOLLER: Perfekte pizzaboller til både å spise hjemme og å ta med ut på tur!

OPPSKRIFT PÅ PIZZABOLLER: Perfekte pizzaboller til både å spise hjemme og å ta med ut på tur! Foto: Fru Timian

Publisert Oppdatert

Jeg har nesten bestandig noen pizzasnurrer, pizzaboller eller pizzabrød liggende på lur i fryseren! (Kjært barn har mange navn!) De er så utrolig deilige å finne fram når vi plutselig bestemmer oss for å ta en tur ut, når ungene har utedag på skolen eller når trangen etter digg og lettvint mat slår seg gjeldende.

Her bruker jeg en gjærdeig med bare fint hvetemel i. Det er ingenting i veien for å bytte ut noe av det fine melet med grovmalt hvetemel eller litt grovt rugmel. Det gir en litt større metthetsfølelse pluss at du med bedre samvittighet kan sende det med som skolemat.

Tomatsausen er jo det mest vanlige fyllet i pizzasnurrer og du får med en superenkel oppskrift på tomatsaus under her. Snurrene du ser på bildet, har derimot basilikumpesto og chorizopølse som fyll. Også en veldig god kombinasjon. Den aller beste basilikumpestoen lager du selv, og oppskriften finner du lenger ned. Rød tomatpesto er også et godt fyllalternativ til disse snurrene. Her er det bare å sette fantasien i gang.

Fryser du ned pizzasnurrene, kan du gjerne la dem tine litt på kjøkkenbenken før du gjør den siste opptiningsfinishen i stekeovnen.

God bakst!

Fru Timian

Pizzabrød med godt fyll

Perfekt å servere både hjemme og ute på tur!

Se hele oppskriften

Ingredienser:

1 kg Hvetemel

1 ts Salt

3 dl Melk

4 dl Vann, 37 grader

1 pk Gjær

1 bokser Tomatboks

2 ts Sukker

1 ts Salt

1 ts Pepper

1 ss Balsamicoeddik

250 g Skinke

250 g Hvitost

5 ss Pinjekjerner

1 potte Basilikum

1.5 dl Olivenolje, extra virgin

50 g Parmesan, nyrevet

1 ts Salt og nykvernet pepper

250 g Chorizopølse

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag