Oppskrift på sommerens beste grilltilbehør

Dette er tilbehøret du trenger til sommerens grillmat

Så godt at det er nok med bare tilbehøret.

OPPSKRIFT PÅ DET PERFEKTE GRILLTILBEHØRET: Så godt at det er nok med bare tilbehøret!

OPPSKRIFT PÅ DET PERFEKTE GRILLTILBEHØRET: Så godt at det er nok med bare tilbehøret! Foto: Foto: Marit Røttingsnes Westlie

Publisert Oppdatert

Noen ganger kan jeg med glede droppe hovedingrediensen i middagen og bare gå for tilbehøret. Og det kan jeg gjerne gjøre når vi snakker om denne knasende, smakfulle og fargerike sideretten. Massevis av paprika, squash, sopp og vårløk surret sammen med krydderurter og olivenolje, Ja, det kan ikke bli annet enn knallgodt. Plasserer du et speilegg på toppen har du en enkel og grei middag også.

Veldig ofte går jeg for en enkel grønnsalat som tilbehør når jeg griller og synes det smaker aldeles fortreffelig. Men innimellom er det kjekt med litt forandring, og da er denne lune grønnsakssalaten perfekt. Den passer perfekt både til grillspyd med lam og timian og svinekjøtt trædd på et spyd. Ja, jeg spiser den gjerne sammen med en klassisk hamburger eller en skikkelig helstekt entrecôte også.

Få orden på grillinga

Jeg vet mange synes det er stressende å løpe mellom kjøkkenet og grillen og holde styr på mange ting på én gang. Derfor er det et godt tips å lage grillsalaten inne på kjøkkenet før du setter i gang med selve grillingen. Kjøper du deg en egnet grillwok, kan du også lage salaten ute mens du griller resten.

God grillings!

Marit Røttingsnes Westlie

Det perfekte grilltilbehøret

Med dette tilbehøret kan du nesten droppe resten av grillinga.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 stk Paprika, gul

1 stk Paprika, rød

1 stk Squash

150 g Champignon

4 stk Vårløk

3 stilker Merian

0.5 ts Chilipulver

1 ts Salt og nykvernet pepper

6 ss Olivenolje

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning