Oppskrift på potato skins

Slik lager du potato skins

Når potetene får følge av bacon, ost og rømme kan det ikke gå galt.

KVELDSGODT: Hva med å lage potato skins som kveldsgodt?

KVELDSGODT: Hva med å lage potato skins som kveldsgodt? Foto: Foto: Erik Hannemann

Publisert Oppdatert

Du trenger ikke være hjernekirurg for å skjønne at bakte poteter med bacon, ost og rømme blir godt. Det holder lenge med grunnskolen.

Av en eller annen grunn har potato skins det med å dukke opp på restauranter man vanligvis ikke vil sammenligne seg med.

De opptrer påfallende ofte på menyer med sine kulinariske slektninger som milk shake, fish 'n chips, cheese burgere og annet fra den anglo-amerikanske gourmetuniverset.

La meg bare si at jeg er fan av all denne maten.

Om jeg er i dét humøret serverer jeg glatt fish 'n chips til forrett, cheese burger til hovedrett og milk shake som dessert.

Og ja: Jeg kan gjerne servere potato skins, selv om den amerikanske "familierestauranten" Thank God its Friday har et grep om appetittvekkeren som minner om monopol.

Mitt tips er: Ta denne enkle, hedonistiske, dekadente potetretten og "gjør det til din egen", som det heter blant Idol-dommere.

Her er oppskriften. Ta den, bruk den og føl deg som hjemme.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag