Oppskrift på supergode pizzasnurrer

Supergode pizzasnurrer

Det er ikke mye som slår smaken av en nystekt og duftende pizzasnurr!

OPPSKRIFT PÅ PIZZABOLLER: Perfekte pizzaboller til både å spise hjemme og å ta med ut på tur!
OPPSKRIFT PÅ PIZZABOLLER: Perfekte pizzaboller til både å spise hjemme og å ta med ut på tur! Foto: Fru Timian
Sist oppdatert

Noen kaller det pizzasnurrer, andre pizzaboller eller pizzabrød. Kjært barn har mange navn, og vi kan alle være enige om at uansett hva du kaller dem, så er pizzasnurrer veldig godt.

Pizzasnurrer kan også fryses ned, og da er det lettvint å bare ta dem frem, la dem tine litt på kjøkkenbenken før de får en en kjapp tur innom stekeovnen, så er de ferdige til å spises.

Pizzasnurrene trenger heller ikke være varme når du spiser dem, noe som er greit når du vil sende dem med ungene i matpakken til skolen eller ut på tur.

Deig og fyll

Du kan bruke en gjærdeig med bare fint hvetemel, men det er ingenting i veien for å bytte ut noe av det fine melet med grovmalt hvetemel eller litt grovt rugmel. Det gir en litt større metthetsfølelse pluss at du med bedre samvittighet kan sende det med som skolemat. Her er en god oppskrift på pizzadeig.

Tomatsaus er jo det mest vanlige fyllet i pizzasnurrer. I tillegg kan du variere med både grønn og rød pesto, forskjellige typer ost, skinke, chorizo, salami og andre ting du liker.

God bakst!

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2013, og sist oppdatert 07/12 2017.

Les også