Oppskrift på pasta

Pasta med høstsmaker

Få høsten på kjøkkenbordet.

OPPSKRIFT PÅ PASTA MED SOPP: Kantareller er nydelig og blir enda bedre med dill, gressløk og fløte...
OPPSKRIFT PÅ PASTA MED SOPP: Kantareller er nydelig og blir enda bedre med dill, gressløk og fløte... Foto: Foto: Erik Hannemann
Sist oppdatert

Lov meg at du gjør dette neste gang du har sjansen: Fyll hendene med kantareller, løft dem opp mot nesen, lukk øyene og kjenn hvordan den helt unike duften av høst og skogbunn fyller deg.

Det er litt flaut i butikken, kanskje, men verdt det.

Lukten av høst kan du få med deg hjem om du lager deg en nydelig pasta med sopp og rotgrønnsaker, for eksempel.

Du kan lage deg en enkel carbonara med sopp, selvsagt, men det finnes bedre alternativer her. Og aller best blir det om du lager pastaen selv.

Prøv også denne varianten:

Legg hele rødbeter inn i ovnen. Bak dem på 220 grader i 60-75 minutter.

Skrell dem og server med chevre, pasta og klem over sitronsaft og havsalt.

Denne saken ble første gang publisert 27/09 2016, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også