Oppskrift på pakore

Hva er pakore?

Denne smaker annerledes.

Publisert Oppdatert

Klikk følger TV-serien 4-stjerners middag denne sessongen. Hver uke legger vi ut en video med tilhørende oppskrift. Tidligere har vi hatt gleden av å vise fram følgende saker:

Asiatiske grillspyd

Italiensk focaccia

Hjemmelaget frokostblanding

Kokospannacotta

Superrask majones

Sjokoladeterrine

Fisketartar

Tilbehør til fisk

Vi har samlet alle videoene her.

Programmet begynner hver kveld klokken 1930 på TVNorge. Denne gangen får vi en oppskrift på pakore. Det er svært populært i India og Pakistan. Pakore er en røre som lages av kikertmel og krydder. Den brukes til å dyppe grønnsakene i før de friteres. På sitt mest perfekte er pakore sprø, smakfulle herligeheter som kresne barn også liker. Og det sier ikke så lite.

Se videoen ved å trykke på bildet - oppskriften finner du nedenfor.

Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook.

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her.

 

Les også:

De beste potetoppskriftene

Aioli lager du enkelt på denne måten

Her er vinneren av sjokoladekonkurransen

Slik blir finnbiff morsomt på denne måten

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

TVNorge

Pakore

Indisk mat på sitt beste! Dette er små, sprø herligheter som alle kan like...

Se hele oppskriften

Ingredienser:

250 g Kikerter

1 ts Bakepulver

1.5 dl Vann

2 ts Salt

1 ts Chilipulver

1 ts Garam masala

1 ts Koriander, malt

2 fedd Hvitløk

2 ss Koriander

100 g Spinat

125 g Rødløk

100 g Poteter

0.5 stk Rød paprika

75 g Aubergine

6 dl Olje til fritering

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning