Oppskrift på oreokake

Denne oppskriften vant en grill

Har du en bedre oppskrift kan du også vinne en!

VINN DENNE GRILLEN: Legg inn oppskriften din og bli med trekningen om å vinne denne flotte grillen. Og du: Vi har tre stykker...

VINN DENNE GRILLEN: Legg inn oppskriften din og bli med trekningen om å vinne denne flotte grillen. Og du: Vi har tre stykker... Foto: Foto: Produsenten

Publisert Oppdatert

Om gassgrillen

Dette er gassgrill i luksusutgave!

Weber Q3200 har praktiske sidebord, god romslighet og to brennere. Det gjør det mulig å grille ved både direkte og indirekte varme. Grillen har også lys i håndtaket, en hendig brødhylle og en smart liten skuff.

Vi har funnet den første vinneren av den fet gassgrillen! Men, frykt ikke. Vi har flere griller - så fortsette å legge inn oppskrifter.

Det gjør du enkelt ved å logge deg inn på denne siden (Facebook-login)

Den har kommet inn en lang rekke flotte oppskrifter. Og vi vil gjerne ha flere! Om du har en blogg kan du legge inn adressen til bloggen din også. Og det går også an å bygge inn (embedde) en oppskrift på Klikk på en hvilkensomhelst blogg.

Ny konkurranse!

Ta bilde med telefonen eller kamera, lag oppskrift og legg den inn - og vips så er du med! Vi håper at vi kan finne flere gode oppskrifter som vi vet det finnes flusst av rundt omkring.

Om du har noen spørsmål, så ikke nøl med å sende mail (trykk på navnet til forfatteren av artikkelen, så finner du mailen).

Vinneren av gassgrill!

Dennis Ross er den heldige vinneren og vi gratulerer! Det er ikke fritt for at redaksjonen ble utsatt for en sjarmoffensiv. Dennis tok seg nemlig også bryet med å lage en video av oppskriften! Og den ligger på Youtube. Slik ser den ut:

Bli med i konkurransen om den neste gassgrillen! LOGG INN HER.

Les også:

Billige hverdagsmiddager

Oppskrift på løksuppe

Slik baker du focaccia

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning