Oppskrift på kyllingkraft

Slik lager du kyllingkraft

Kraften som kan brukes til det meste.

KYLLINGKRAFT

KYLLINGKRAFT Foto: Håvard Egge

Publisert Oppdatert

Kyllingkraft er den mest anvendelige kraften. Den er god som lys, men kan med hell også brunes.

Kjøp hele kyllinger og del dem opp. Kok så kraft på kyllingskrogene.

I denne videoen lærer du hvordan du deler opp en kylling.

Kyllingskrogene kan byttes ut med et par høner om du heller vil lage en hønsekraft (et fullgodt alternativ).

Med en kyllingkraft på lur kan du når trylle fram supper i toppklassen.

Her er 12 supper og gryter som redder deg ut av tidsklemma .

Men, kok opp mye. Kyllingkraften kan brukes til det så mye. Jeg nevner paella, enkelte sauser, frikaseer, woker og naturligvis i en knall risotto.

Les også:

Her er sauseskolen

Dette er den deiligste eplekaka

Slik blir kyllingen skikkelig saftig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Colourbox (illustrasjonsfoto)

Kyllingkraft

Dette blir til omtrent 3 liter kyllingkraft.

Se hele oppskriften

Ingredienser:

2 kg Kylling

4 l Vann

2 stk Gulrot

2 stk Løk

1 stk Purre

0.5 stk Sellerirot

3 stk Laurbærblad

1 neve Timian

2 stilker Bladpersille

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag