Oppskrift på juletorsk

Slik lager du juletorsken

Lær hvordan du lykkes med fisk på julaften.

Sist oppdatert

Det er bare én eller to prosent av oss som setter nytrukket torsk på bordet på julaften. Men, selv om torsken må vike for ribbe og pinnekjøtt på selveste kvelden er det mange som vil ha torsk i romjulen. Her har du oppskriften!

Les også: Alt om ribbe

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

Erik Hannemann

Juletorsk

Det er stadig noen av oss som sverger til juletorsken på julaften. Riktignok bare én eller to prosent. Når det er sagt vil mange ha torsk i romjulen. Her er oppskiften med masse, deilig Sandefjordssmør.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 stk Torsk

Salt

3 ss Eddik

1 dl Kremfløte

150 g Smør

3 ss Persille, finhakket

1 stk Sitron

4 stk Gulrøtter

Mandelpoteter

Salt og pepper

Denne saken ble første gang publisert 18/12 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også