Oppskrift på julepålegg
Her er oppskriftene på julepålegg
Her finner du oppskrifter på pålegg du kan lage i julen.
Det er nesten bare i julen man lager sitt pålegg. Og det er selvsagt stilig når bordet er fylt med ting du har laget selv. Det beste er at den hjemmelagde maten smaker så mye bedre enn de triste plastikpakkene i butikken. Her er oppskriftene!
NB! Dersom du vil printe dem ut kan du bruke printknappene, så får du hver oppskrift på ett ark.
Sylte av ribbe
Hjemmelaget sylte er en av julens storheter. Julen blir ikke helt det samme uten sylte.
Se hele oppskriftenIngredienser:
1 kg Ribbe
1 ss Salt
1 ts Pepper
0.5 ts Nellik, malt
0.5 ts Allehånde
0.5 ts Ingefær, malt
1.5 ss Gelatin
Leverpostei med sopp og bacon
Lun, grov leverpostei med sopp og bacon er et "must" til en dansk frokost. Det er svært enkelt å lage denne posteien, og den blir en stor suksess på ditt neste julebord.
Se hele oppskriftenTil 8 porsjoner
300 g Svinelever
200 g Spekk
1 stk Løk
2 stk Egg
1 ss Hvetemel
0.5 l Melk
1 ss Salt
1 ts Pepper, sort og nykvernet
200 g Champignon
200 g Bacon
Kremet sherrysild
Sild med crème fraîche, sherry og chilisaus. Velg type chilisaus etter hvor sterkt du ønsker det.
Se hele oppskriftenIngredienser:
6 stk Sildefilet
1 dl Crème fraîche
0.5 dl Chilisaus
2 ss Sherry
2 ss Rødløk
Lammerull
Se hele oppskriftenIngredienser:
1 kg Lam
0.5 ts Pepper
0.5 ts Ingefær
1.5 ss Salt
0.5 krm Salpeter
1 ts Sukker
2.5 ts Gelatin
Denne saken ble første gang publisert 16/12 2008, og sist oppdatert 26/06 2017.