Oppskrift på indisk kylling

Middagstips: Indisk kylling

Slik får du skikkelig smak på kyllingen.

INDISK: Varmende indisk kylling.
INDISK: Varmende indisk kylling. Foto: Foto: Erik Hannemann
Sist oppdatert

Det er alltid godt med noe krydret mat når høsten kommer. I dagens middagstips får du en enkel karrirett med kylling. I oppskriften står det at du trenger en hel kylling, men du kan fint bruke kyllingfilet/kyllingbryst.

Del saken med andre på Facebook!

Denne oppskriften er veldig fleksibel. Dersom du ikke har cashewnøtter kan du for eksempel bruke andre nøtter eller til og med mandler. Frisk koriander er heller ikke avgjørende, men det blir litt friskere.

Du kan også bytte ut kokosmelk med fløte, selv om du mister det litt eksotiske innslaget.

Les også: Slik lager du perfekt eplekake

Les også: - Finnes ikke bedre kjøtt

Les også: Slik får du barna til å spise

Les også: Indisk smaksbombe

Her finner du 5 .000 oppskrifter du kan kose deg med!

Denne saken ble første gang publisert 08/10 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også