Oppskrift på fullkornspita
Slik lager du fullkornspita
Pitabrød smaker enda mer når de lages med grovt mel...
Matbloggere
I sommer lar vi landets flinke matbloggere få boltre seg på Klikk.no. I tur og orden vil de få lov til å presentere seg selv og den gode maten de lager.
Neste blogg ut i sommerens matbloggstafett er Veronikas lille matkrok (se bloggen her). Hun har laget noen fabelaktige fullkornspitabrød. Oppskriften finner du nedenfor og så får du noen tips fra Veronika også:
Server pitabrødene med fyll inni som en middag eller lunsjrett. Pitabrødene kan gjerne fryses ned og varmes i ovnen når de skal brukes (som pitabrødene kjøpt på butikken). La dem kjøle seg helt ned før du fryser dem i en tett pose.
(Over 13.000 følger nå Sjuve på Facebook!)
Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her
Les også:
Slik lager du deilige smoothies
En ukemeny for deg som liker god mat
Slik lager du perfekte muffins
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!
Denne saken ble første gang publisert 26/07 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.