Oppskrift på fullkornspita

Slik lager du fullkornspita

Pitabrød smaker enda mer når de lages med grovt mel...

OPPSKRIFT PÅ GROVE PITABRØD: Pitabrødene smaker enda mer når de lages med grovt mel...

OPPSKRIFT PÅ GROVE PITABRØD: Pitabrødene smaker enda mer når de lages med grovt mel... Foto: Foto: Veronika Bergesen

Publisert Oppdatert

Matbloggere

I sommer lar vi landets flinke matbloggere få boltre seg på Klikk.no. I tur og orden vil de få lov til å presentere seg selv og den gode maten de lager.

Neste blogg ut i sommerens matbloggstafett er Veronikas lille matkrok (se bloggen her). Hun har laget noen fabelaktige fullkornspitabrød. Oppskriften finner du nedenfor og så får du noen tips fra Veronika også:

Server pitabrødene med fyll inni som en middag eller lunsjrett. Pitabrødene kan gjerne fryses ned og varmes i ovnen når de skal brukes (som pitabrødene kjøpt på butikken). La dem kjøle seg helt ned før du fryser dem i en tett pose.

(Over 13.000 følger nå Sjuve på Facebook!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik lager du deilige smoothies

En ukemeny for deg som liker god mat

Slik lager du perfekte muffins

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!



Fullkornspitabrød

De er grove og varme...

Se hele oppskriften

Ingredienser:

3 dl Vann

25 g Gjær

1 ts Salt

400 g Korn

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag