Ukens kake:

Marsipankake med egglikørfromasj

Denne feiende flotte marsipankaken er perfekt for festdagene i mai.

FESTKAKE: En ekstra fin og spennende versjon av marsipankake.

FESTKAKE: En ekstra fin og spennende versjon av marsipankake. Foto: Lisa Westgaard melkno

Publisert Oppdatert

Marsipankake er for mange synonymt med festkake. Ukens kake er en ekstra festfin marsipankake med et dekorativt og velsmakende innslag av egglikørfromasj på toppen.

Sukkerbrødet skal dynkes med eple- eller appelsinjuice. Fyllet er pisket kremfløte iblandet tyttebær. Tyttebær er kanskje litt uvanlig, men det er ikke tilfeldig: Bærenes syrlighet passer veldig godt til alt det søte. Du kan erstatte tyttebær med en annen type bær. Bringebær er en annen syrlig match. Eller du kan slå til med bjørnebær, som jo er en klassisk kombinasjon med bjørnebær til dessert.

Oppskrift på marsipankake med egglikørfromasj

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning