=

Familien Zaccagnini inviterer to av Klikks lesere til Abruzzo. © FOTO: Privat

Høsten er årets høydepunkt for alle som elsker lam. Lammegryter , fårikål og lammelår står på spisebordet over hele Norge.

Lager du rettene basert på egen oppskrift, eller har du arvet oppskriften fra din mor?
 

Uansett hvor du har fått oppskriften fra kan du nå bruke den til å være med i kampen om en reise til Italia for to personer.

Det eneste du må gjøre er å gå inn på Sjuves oppskrift på Facebook, og legge inn oppskriften din.

Klikk her for å komme til siden.

Og har du ikke Facebook, send oppskriften til meg på mail. Jeg legger fortløpende ut på Facebook, under avsenders navn.

Vi kårer vinneren, og vinneren får en reise til Italia, nærmere bestemt til vingården Zaccagnini.

Azienda Agricola Ciccio Zaccagnini er en skikkelig familebedrift. Eiendommen ligger i kommunen Bolognano, i hjertet av regionen Abruzzo . Dalsøkket er omringet av fjell på alle kanter, og dette gjør vinmarkene til Zaccagnini litt spesielle.

Et vinddrag som ofte smyger seg gjennom fjellpassene sørger for at klimaet er spesielt gunstig, og man unngår fuktigheten som hos andre kan skape problemer med råte og insekter.

En del av turen er et besøk til lammerestauranten Lu Strego som befinner seg godt oppe i fjellet i Abruzzo. Dette er en restaurant som familien Zaccagnini bruker fast.

Fristen for å sende inn oppskrift er 30. november.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook.

 

Les også:

Slik lager du lammegryte

Her er oppskrift på fårikål

Slik blir lammelåret best

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!