Middagsforslaget

Lammekoteletter med sopp- og løkstuing

Lammekoteletter er god hverdagskost, går fort å lage og smaker veldig godt sammen med sopp. I denne retten finner du løk- og soppstuing som er laget med crème fraîche.

Lammekoteletter med sopp- og løkstuing. Foto: Matprat.no

Lammekoteletter med sopp- og løkstuing. Foto: Matprat.no Foto: matprat.no

Publisert Oppdatert

Lammekoteletter med sopp- og løkstuing

Personer 4

Ingredienser

8 stk. lammekotelett

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss margarin eller olje til steking

Sopp- og løkstuing:

200 g sopp

1 stk. løk

1 ss margarin eller olje til steking

2 dl crème fraîche

2 ts tørket dill

1 ts sitronsaft

½ ts salt

½ ts pepper

Krydre kotelettene og stek dem på sterk varme i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen og etterstek de i ca. 4 minutter.

Rens og del sopp og løk i båter. Smelt litt margarin i en panne og fres sopp og løk til løken er myk og har fått litt farge. Hell over creme fraiche og la det surre i ca. 5 minutter. Smak til med dill, sitronsaft, salt og pepper.

Server kotelettene med nykokte poterer, sopp- og løkstuingen, kokte høstgrønnsaker og tyttebær.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag