Mexicansk kveldskos

Kylling-enchiladas

Lett å like for både barn og voksne, og kanskje en spennende vri på lørdagskyllingen?

Dette er en rett hele familien vil like! Myke tortilla-lomper med en fyldig kyllingstuing serveres på meksikansk vis med rømme og salsa.

Dette er en rett hele familien vil like! Myke tortilla-lomper med en fyldig kyllingstuing serveres på meksikansk vis med rømme og salsa. Foto: Foto: Robin Balas

Publisert Oppdatert

Vintips

Muga Blanco 2007, varenummer 45456, kr 129,90.

(4 porsjoner)

1 grillet kylling (u/skinn)

1 løk

2 fedd hvitløk

1 ss olje

3 dl lettrømme

1 boks Campell kyllingsuppe

2-4 jalapeño-pepper (etter smak)

salt og pepper

1 pk. myke tortilla

200 g cheddarost eller annen gul ost

Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje, hell over rømme og boksen med kyllingsuppe. Skru varmen helt ned på platen. Tilsett finhakket jalapeño. Ta til side ¿ av blandingen. Bland resten med kyllingen.

Fordel kyllingblandingen i tortillaene, rull sammen og legg over i en smurt ildfast form inntil hverandre. Ta resten av kyllingfyllet over tortillaene og rasp cheddarost over. Stekes til osten er gyllen ved 230° i 10-15 minutter.

Server kyllingenchiladasene rykende varme med frisk salat, salsasaus og rømme til.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag