Nytt nettsted om mat og drikke:

Kom med dine ideer

Sammen med deg skal vi lage landets beste nettsted for alle som er interessert i mat og drikke.

APPETITTVEKKENDE: klikk.no/mat ønsker å friste deg med oppskrifter og artikler.

APPETITTVEKKENDE: klikk.no/mat ønsker å friste deg med oppskrifter og artikler. Foto: istockphoto

Publisert Oppdatert

Vi arbeider for fullt med å utvikle klikk.no/mat, et nettsted for alle oss som er glad i god mat og godt drikke! Vi skal ha oppskrifter fra deg, fra anerkjente kokker og fra blader som Appetitt, Norsk Ukeblad og Kamille. Nettstedet Art of Taste (nå nedlagt) har alene 3600 oppskrifter som du kan velge blant!

Vi har allerede lansert et nettsted for deg som er interessert i hus, hjem og hage. Sjekk www.klikk.no/bolig

For enhver smak

- Sammen med brukerne av Klikk mat skal vi skape et godt matmiljø på nett. Vi har rike mattradisjoner i Norge, og på Klikk mat skal vi ha gode, lokale oppskrifter, sier redaktør Trude Susegg.

- Jeg er litt vestlending og litt trønder, så jeg håper vi får mange oppskrifter og gode råd om komle og sodd!

Susegg lover at vi også skal inspirere deg til å lage mat fra alle verdens kjøkken.

- Oppskrifter fra alle land hører med. Kanskje du har smakt en deilig rett i Thailand som du vil dele med andre? Vi ønsker oss gode oppskrifter og fine bilder, sier Susegg.

Det er fortsatt en god del som står igjen før vi kan lansere klikk.no/mat. Men målet er allerede klart: Sidene skal fylles opp med et vell av fristende oppskrifter, nyttige artikler og vintips, samt tester av mat, drikke og kjøkkenutstyr. Rett og slett alt du måtte ønske innenfor interesseområdet ditt!

Alle, uavhengig av erfaring over grytene, vil finne noe som passer hos oss.

Erfarne leverandører

Klikk mat samler matstoff fra mange kjente blader med solid erfaring og kunnskap, som Appetitt, Kamille, Hjemmet, Familien og Norsk Ukeblad.

Klikk mats nettredaksjon består av journalist Gjertrud Hustad fra Art of taste, og redaksjonssjef Christopher Sjuve, Årets matformidler i 2007, og med bakgrunn som matskribent i VG.

Kontakten med våre lesere er det viktigste for oss. Vi ønsker at du skal være med å skape Klikk mat. Vi inviterer derfor nå til en liten idédugnad.

Hva ønsker du å lese om? Hva er viktig på på nettstedet vårt? Bli med!

Send inn dine ideer på e-post til redaktør Trude Susegg

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning