DAGENS MIDDAG:

Kebab med pitabrød

Du trenger ikke på på byen for å spise kebab. Hjemmelaget er best!

Publisert Oppdatert

Fremgangsmåte:

Rør sammen kjøttdeig, salt og krydder. Form deigen til 4 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme. I mellomtiden varmer du pitabrødene og skjærer løk i skiver. Legg kebaben i pitabrødet sammen med salat, løkringer og tzatziki.

Ingredienser:

(2 personer)

250 g kjøttdeig

0,50 ts salt

2 ts paprikapulver

0,50 ts malt kanel

1 ts garam masala

2 ss smør/olje

4 stk pitabrød

4 stk salatblader

0,50 stk løk

4 ss tzatziki eller yoghurt

Oppskriften er hentet fra matprat.no

KEBAB MED STIL: Så lekkert kan det bli!

KEBAB MED STIL: Så lekkert kan det bli! Foto: Foto: Morten Brun/matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag