Karrikylling med eple
Server kyllingen med friske grønnsaker og deilig karri.
Karrikylling med eple
4 personer
4 stk. kyllingfilet
1 pk. bacon
2 stk. grønt eple
1 stk. rød paprika
1 stk. grønn paprika
3 båt finhakket hvitløk
1 stk. hakket løk
1 stk. finhakket rød chili
ca. 3 ts karri
salt og kvernet pepper
1 kg potet
100 g smør
salt og kvernet pepper
4 ss hakket frisk estragon , evt. andre urter
Skjær kyllingfiletene og bacon i biter og stek dem i litt smør. Ha i hakket løk, hvitløk, paprika og chili og stek videre til løken er blitt blank og kyllingbitene gjennomstekt. Tilsett eplebiter og dryss over karri, stek videre til karrien har blandet seg med resten av ingrediensene.
Kok potetene i vann uten salt til de er møre. Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen slik at potetene får dampet av seg litt væske. Ha i smør og mos potetene med en potetmoser. Tilsett urtene og smak til med salt og pepper.
Fordel potetmosen på tallerkenene og ha kjøttblandingen på toppen.
Det smaker godt med et ostedryss på toppen.
Denne saken ble første gang publisert 17/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.