DAGENS MIDDAGSTIPS:

Høstsalat

På dagens meny står en deilig, fyldig høstsalat. God middag!

DAGENS MIDDAGSTIPS: Høstsalat.

DAGENS MIDDAGSTIPS: Høstsalat. Foto: Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/Astrid Hals Høstsalat

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

4 stk. egg

1 pk. sukkererter

1 stk. knollselleri (sellerirot)

4 stk. kokt potet

1 stk. purre

1 pk. speket kalkunfilet

Dressing:

2 ss sitronmajones

4 ss crème fraîche

1 ts salt

¼ ts malt hvit pepper

friske urter

Kok eggene i 6-7 minutter. Avkjøl og skrell dem. Del eggene i to.

Skrell selleriroten og del den i staver. Kok sukkererter og selleri i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Del poteter og purre i mindre biter. Bland sammen poteter, purre, sukkererter og selleri i en bolle.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Vend den inn i grønnsakene.

Anrett salaten på et pent fat. Fordel halve egg og skiver av speket kalkunfilet på salatfatet. Server godt brød til.

Oppskriften er hentet fra Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag