Hellstrøm rydder opp

Hellstrøm: - Hele Norge spiser industrigris

Hellstrøm mener det er noe galt med grisen.

Publisert Oppdatert

Er det noe Eyvind Hellstrøm misliker, så er det industrimat. Han blir rasende når finner buljong og ferdigkokte poteter på bakrommet. Og det er nettopp det han oppdager i torsdagens program.

Les også: - Har ikke smakt makan til kjøtt!

Les også: Slik lager du perfekt aioli

Programmet som klippet er hentet fra, går på TV3 torsdag klokken 20.30. Eyvind Hellstrøms oppdrag er å få Mim Cafe på Mysen på beina.

Vi har allerede avslørt at stedet har gått konkurs siden Hellstrøm var der.

I programmet benytter Hellstrøm også anledningen til å fortelle hva han synes om norsk industrigris i dette klippet. Sjekk ut!

Her på Klikk.no går vi i hælene på Hellstrøm. Vi sjekker i etterkant alle restaurantene som Hellstrøm besøker. De to siste programmene har dét vært umulig ettersom restaurantene var konkurs.

Hellstrøm rydder opp er en TV-serie hvor superkokk Eyvind Hellstrøm forsøker å få mer eller mindre skakkjørte restauranter på rett kjøl. Høstens programmer er andre sesong. Første sesong gikk i fjor høst. Klikk.no påtok seg oppdraget med å fotfølge Hellstrøm og ettersjekket alle restaurantene for å se om hans inngripen satte varige spor. Her kan du lese hvordan det gikk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning