3-retters meny

Helgemenyen!

ENDELIG HELG: Kamskjell, reinsdyrmedaljong og chilibakt ananas er de tre nydelige rettene du kan kose deg med i helgen.

FORRETT: Kamskjell med fennikel og granateple.
FORRETT: Kamskjell med fennikel og granateple. Foto: Foto: Trygve Indrelid/"Inn med sølvskje"
Sist oppdatert

Denne helgen flotter vi oss skikkelig.

Til forrett er det kamskjell med fennikel og granateple. Sesongen for granateple er begynt, og i denne retten tilfører frøene nydelig smak og litt knask, samtidig som de er en fryd for øyet.

Til hovedrett er det reinsdyrmedaljong servert med grønnsaker i strimler, en "kopp" av purre og en lekker saus med stjerneløk, eplejuice og balsamicoeddik. Om du ikke skulle få tak i reinsdyrmedaljong, velger du rett og slett en annen type mørt rødt kjøtt.

Måltidet rundes av med spennende chilibakt ananas, som virkelig frisker opp i ganen etter kjøttet.

 

 

 

Kamskjell med fennikel og granateple

Reinsdyrmedaljong

Chilibakt ananas

 

HOVEDRETT: Reinsdyrmedaljong med grønnsaker i strimler, potetpuré og saus.
HOVEDRETT: Reinsdyrmedaljong med grønnsaker i strimler, potetpuré og saus. Foto: Foto: Anne Manglerud/matprat.no
DESSERT: Chilibakt ananas
DESSERT: Chilibakt ananas Foto: Foto: Øyvind Sætre/"Himla godt - mer enn bare sild"

Denne saken ble første gang publisert 24/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også