Endelig!

Nå kan du laste ned vår nye matAPP!

Den heter Klikk Mat.

Foreløpig har vi bare laget iPhone-versjonen. Til nå er det faktisk over 2.000 mennesker som har funnet fram til den ved egen hjelp.

Appen er gratis, selvsagt.

Kort fortalt har det vært en meget lang reise å få denne appen ut til verden. Utallige skisser, mange kloke hoder har kommet med mange artige og finurlige idéer.

Så forkastet vi dem. En etter en. Vi skrelte bort alt mulig fjas og havnet til slutt på den enkleste matappen som finnes. Den laster du ned her.

Dette inneholder APPen:

Enkelt søk i alle våre oppskrifter

Vår riktholdige arkiv inneholder nå over 5.000 oppskrifter. I appen blir det nå enda lettere å søke og navigere seg mellom oppskriftene.

Spesialpakker

Hver spesialpakke består av 10 håndplukkede oppskrifter, tips og minst tre videoer med instruksjoner. Planen er å spe på med flere slike spesialpakker etter hvert. Per i dag er det fem pakker. Det er sjokolade, ost, supper, laks og moderne familiemat.

De aller fleste pakkene vil være gratis (kun Supre supper og De beste lakserettene koster 7 kroner). Nye pakker håper vi å kunne gi bort gratis.

Ukemeny

Ukemenyen som lages på Klikk.no slippes på denne appen uka før den kommer på web.

Det koster kun 7 kroner i måneden å abonnere på denne tjenesten.

Last ned appen og fortell oss hva dere synes!

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!